Gabinet Wolsztyn

ul. Wodna 9, Wolsztyn

Gabinet Poznań

ul. Kościelna 30/59, lok. 58, Poznań
+48 539 335 070
ul. Kościelna 30/59, lok. 58 Poznań
Home  /  Opinie o R-Dent

R-Dent wysoko oceniany stomatolog

ZnanyLekarz
ZnanyLekarz-R-Dent
facebook
R.Dent Wolsztyn Gabinet Stomatologii Mikroskopowej
5.0
Based on 11 reviews
powered by Facebook
Monika Kryś
Monika Kryś
2017-11-07T19:08:26+0000
Maciej Stopa
Maciej Stopa
2017-09-22T19:58:42+0000
Dorota Sarbak
Dorota Sarbak
2017-01-03T17:51:14+0000
Ewa Konieczek
Ewa Konieczek
2016-03-10T19:21:10+0000
Najlepszy gabinet w mieście. Polecam w 100%
Kasia Katarzyna
Kasia Katarzyna
2015-08-31T06:20:32+0000
Mariusz Sarbak
Mariusz Sarbak
2015-08-20T18:20:47+0000
Polecam!
Agata Aisha Sadiq
Agata Aisha Sadiq
2015-04-29T20:19:37+0000
Marcin Karaś
Marcin Karaś
2014-11-29T05:45:38+0000
Elżbieta Kaszyńska
Elżbieta Kaszyńska
2014-03-06T11:14:15+0000
Z okazji wczorajszego Dnia Dentysty (!), życzę mojemu dentyście samych takich fajnych pacjentów, jak ja!!! :p
Radosław Dura
Radosław Dura
2013-11-04T20:29:33+0000
Agnieszka Kocąka
Agnieszka Kocąka
2013-08-27T12:02:52+0000
Next Reviews
Google
Alicja
Alicja
17:14 22 Apr 20
Gabinet na najwyższym poziomie dzięki wiedzy i doświadczeniu lekarza któremu można zaufać. Konkretny plan... leczenia, bezbolesne zabiegi ( mam wszczepione dwa implanty ), pięknie wykonana praca protetyczna ( dziękuję Pani Ado ) , elastyczność jeśli chodzi o umawianie terminów wizyt oraz profesjonalny zespół przemiłych asystentek sprawia że nie odczuwa się stresu podczas wizyt. Po co szukać kliniki w dużym mieście skoro mamy taki gabinet w Wolsztynie :)Pozdrawiam i dziękuję.czytaj więcej
Monika Walkowiak
Monika Walkowiak
12:01 24 Mar 20
Bardzo polecam. Pełen profesjonalizm Doktora Dury jak i całego gabinetu. 10/10
Marcin Rożalski
Marcin Rożalski
10:53 20 Feb 20
Chodzę do gabinetu RDent i jestem bardzo zadowolony. Wszystkie wizyty przebiegają zgodnie z planem a doktor Radosław... jest świetnym fachowcem. Mogę polecić każdemu.czytaj więcej
Bartek S
Bartek S
11:35 06 Feb 20
Super podejście do klienta i pomoc, 10/10
Monika Lis
Monika Lis
11:24 17 Jan 20
Miałam wykonywane skomplikowane leczenie u Pana Doktora Radosława które przebiegło bardzo sprawnie i bezboleśnie... dlatego polecam wszystkim ten gabinet.Dziękuje i pozdrawiamczytaj więcej
Łukasz Polakowski
Łukasz Polakowski
09:00 13 Nov 19
Chodzę do gabinetu doktora Radosława od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim.... Pozdrawiam,Łukaszczytaj więcej
Michał Adamczak
Michał Adamczak
13:03 09 Jul 19
5 gwiazdek za profesjonalną i miłą obsługę, fachowa pomoc!
Rafal Utrata
Rafal Utrata
07:33 18 Apr 19
Bardzo profesjonalne podejście miła obsługa i pełen Komfort przy każdym zabiegu
Agnieszka Niewoehner
Agnieszka Niewoehner
18:01 11 Apr 19
Szału nie ma. Od razu pada propozycja implantów, która dla Seniora nie jest optymalna. Cena konsultacji wynosi... 250,-PLN. Czyli Pan opowiada co można zrobić itd. Cenowo jest drogo i z tego względu oczekiwałam CZEGOS. dla mnie jest to minimalny standard bez szału wielkiego. Żadnej recepcji, rozliczenie odbywa się na korytarzu. Rentgen nieczynny. Poczekalnia 4 krzesełka i tyle. To, że lekarz jest uprzejmy jest dla mnie normalnością i oczywistą oczywistością. Fakt Pan Dr. nie naciąga, mówi, że coś jest drogo.czytaj więcej
FaceHunter PL
FaceHunter PL
14:12 11 Sep 18
Mimo cen usługi na wysokim poziomie, widać nieszablonowe podejście do klienta i za to duży plus.
Następne Opinie

Umów się na konsultację

Wypełnij poniższy formularz

Po wysłaniu formularza nasza recepcjonistka niezwłocznie skontaktuje się z Tobą w celu ustalenia terminu wizyty.
dentysta Poznań / Wolsztyn
dentysta Wolsztyn

10 rzeczy, które musisz wiedzieć zanim wybierzesz swojego dentystę

stomatolog Wolsztyn 10
Lat doświadczenia
klinika dentystyczna wolsztyn 800
Wyleczonej okluzji
Klinika dentystyczna R Dent 2800
Uśmiechniętych Pacjentów
dobry dentysta Wolsztyn 1200
Założonych implantów